Onderhoudsarme tuin

Laten we meteen maar met de deur in huis vallen: een onderhoudsvrije tuin bestaat niet. We begrijpen dat u het liefst wel zo’n tuin wilt, zodat u niets hoeft te doen en maximaal kunt genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat u tijd overhoudt voor een middag met een goed boek of een barbecue met vrienden. Door een tuin met een laag onderhoudsniveau te ontwerpen, hoeft u de schoffel maar een paar keer per jaar uit de schuur te halen.

Overzichtelijke indeling bepalen 

Een onderhoudsarme tuin delen wij vaak op in grote vakken met soms verhoogde bakken. U heeft duidelijk overzicht en kunt overal goed bij, waardoor het onderhoud zo gedaan is. Bovendien bieden de grote vakken ruimte aan grote tegels. Een uitkomst: hoe minder kieren, hoe minder onkruid. U kunt er zelfs voor kiezen om de tegels te laten invoegen. In dat geval zijn onkruid en mieren voor bijna honderd procent verleden tijd.

Slim omgaan met beplanting

Ook qua beplanting maken we slimme keuzes. We kiezen bijvoorbeeld voor snelgroeiende beplanting, zodat de bodem in korte tijd dichtgroeit. Daarnaast gebruiken we vaste planten en siergrassen. Vaak zijn ze al deels of volledig volgroeid, waardoor u ze niet meer zelf hoeft op te kweken en direct van het resultaat geniet.

Een onderhoudsarme tuin laten aanleggen?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van onderhoudsarme tuinen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Tuinaanleg

Kunt u niet wachten tot uw droomtuin werkelijkheid is? ToekomstGroen Landsman legt uw nieuwe tuin op vakkundige en efficiënte wijze aan. Omdat we over de juiste materialen en machines beschikken, is de doorlooptijd kort. Bovendien werken we netjes, zodat u tijdens de werkzaamheden nergens omkijken naar heeft.

Tuinonderhoud

Een tuin leeft en heeft ieder seizoen een ander gezicht. Wilt u hier elke dag optimaal van genieten? Met periodiek onderhoud leiden we de groei en bloei van uw tuin in goede banen.

Scroll naar boven