Romantische tuin

Samen uw droomtuin realiseren?

Van koffie drinken in de ochtendzon tot pasta eten onder de veranda, een romantische tuin bestaat uit allerlei knusse hoeken en nisjes. De tuin is sfeervol van zichzelf, waardoor u maar weinig hoeft te doen om het gezellig te maken.

Functies verbinden

De romantische tuin heeft een vrije indeling: terwijl u heerlijk ligt te relaxen in de hangmat onder de overkapping, bereidt uw partner de lunch voor in de buitenkeuken. Door tussen de terrassen smalle paadjes aan te leggen, brengen we de verschillende functies met elkaar in verbinding. Zo geniet u optimaal van uw tuin. Iedere dag en bij elke gelegenheid. Het hele jaar door.

Hout en weelderig groen

Hout vormt een belangrijke schakel in de romantische tuin: vanwege het warme karakter ziet u het overal om u heen. We gebruiken duurzame houtsoorten, zoals eiken en douglas. Hiervan maken we onder meer pergola’s, maatwerktuinhuizen en schuttingen. Deze unieke elementen combineren we met weelderig groen. Door klimplanten, rozen, bomen en hagen toe te passen, laten we elke hoek stralen. En ontstaat er als vanzelf een tuin om verliefd op te worden.

Scroll naar boven