Tuinonderhoud

Een tuin leeft en heeft ieder seizoen een ander gezicht. Wilt u hier elke dag optimaal van genieten? Met periodiek onderhoud leiden we de groei en bloei van uw tuin in goede banen.

Tuin onderhouden

Het liefst komen we meerdere keren per jaar langs voor het onderhoud van uw tuin. Dat klinkt vaak. Maar omdat we alles netjes bijhouden, besparen we juist tijd. Hierdoor kunt u uw tuin al laten onderhouden voor een bedrag vanaf € 75 per maand.

Onderhoudsvrije tuin

Het leuke is dat we ook tuinadvies geven, bijvoorbeeld hoe u een onderhoudsvrije tuin krijgt. We kijken hoe u het onderhoudsniveau kunt verlagen, zonder dat de tuin zijn uitstraling verliest. Vanuit onze expertise kennen we de mogelijkheden en bieden we nieuwe inzichten. Heel verhelderend!

Ook de daadwerkelijke kunnen wij vervolgens verzorgen. Met onze kennis te combineren met professionele materialen, voeren we het werk op vakkundige wijze uit.

Kies daarnaast voor dat bij u past. Zo weet u zeker dat de uitstraling van uw tuin behouden blijft. En geniet u elk seizoen van een prachtplaatje.

Scroll naar boven